maanantai 18. kesäkuuta 2012

Samuelin motiivit?

"Hei, anna tänne se! Anna se takasin!" ruskeasilmäinen siilitukka hyppeli hermostuneena platinablondia kohti ja kurottautui tämän korkeudelle saadakseen lompakkonsa takaisin.
"Eheeenkä anna. Paikka, poika, paikka!" Teemu naureskeli pirulliseen sävyyn, ja yritti tyrkkiä Eetua poispäin kääntämällä tälle selkänsä.
Rollinin edustalla liikkui muutama ihminen ihastelemassa jengin tummanpuhuvia pyöriä, ja osa kääntyi arvelevasti katsomaan tuota kinastelevaa toverikaksikkoa, jotka olivat melkein aina toistensa kimpussa. Tai se oli pikemminkin Teemu, joka oli aina muiden kimpussa, aina muissa kiinni. Etenkin Eetussa, hän tiesi olleensa oikea Teemu-magneetti ja hän vihasi sitä.
Muu porukka istuskeli illansuussa heidän vakiopaikan, Rollinin sisäpuolella, ja vaihteli sanoja, joita he kaksi olivat kyllästyneet kuuntelemaan ja siirtyneet ulkosalle polttamaan sätkät.
"Teemu, se on mun!" Eetu valitti ja alkoi töniä.
"Nyt se vaihto vähäks aikaa omistajaa", Teemu ärsytti tahallaan ja heilutteli toisessa kädessään olevaa lompakkoa Eetun naaman edessä. Eetu yritti vetäistä lompakkonsa tältä takaisin, mutta Teemu ehti estää tämän aikeet nostaen lompakon korkealle päänsä yläpuolelle. "Jos on pituutta niin ota vain."
"Senki mulkvisti. Sulla ei oo mitään oikeutta varastaa mun lompakkoa!" Eetun epätoivoinen ja moraalinen kitinä alkoi kuulostaa huvittavan säälittävältä. Teemu vain nauroi.
"Hyvä sun on Jeesuksena sanoa", hän virnisti. "Oothan säkin muiden lompakot, rahat ja pankkikortit vieny. Voisin muuten kurkata vähän---"


Joku nappasi Eetun lompakon tämän kädestä, ja riitelevän kaksikon huomio kiinnittyi juuri paikalle tulleeseen Aleksiin.
"Älä kiusaa sitä", Aleksi totesi vakavana ja antoi lompakon takaisin Eetulle. "Se usuttaa kohta koppalakit sun perään."
"Miks mun?" Teemu katsoo Aleksia silmät pyöreänä. "Mutta hänhän on yhtä lailla etsintäkuulutettu kuin minä?"
"Anonyymi ilmianto on hieno keksintö", Jimikin saapui paikalle kaivellen taskujaan.
"Eetu ei menis sellasta tekemään", Teemu lässytti tahallaan ja kääntyi Eetun puoleen härnäävä ilme kasvoillaan. "Vai mitä, Kaapo?"
"Ole ny hiljaa!" Eetu punastui. "Itse olet täydellinen Eemeli"
"Eemeli on sivistyneempi ku Kaapo", Teemu virnisti muka-tietäväisenä ja kääntyi Jimin puoleen, joka oli juuri aikeissa sytyttää tupakkaansa. "Lainaa vähän."
"No sinä et ole sivistynyttä nähnykään", Aleksi tarjosi tälle omia kessujaan vetäen esiin samalla omansa. Teemu nappasi häneltä yhden, ja antoi Jimin sytyttää sen.
"No mitä siinä siveäksi ryhtymään kun muijia hyörii ympärillä", Teemu naurahti.
"Siitä puheenollen", Jimi karaisi kurkkuaan ja vilkaisi ympärilleen. "Mikä Samuelilla on?"

Eetu kohautti olkiaan ja ravisti päätään tietämättömänä.
"Jossu ei ainakaan näyttänyt voivan hyvin", hän huokaisi.
"Ei tietenkään, Samuel saa aina loppujen lopuksi naiset oksentamaan tämän teennäisen kylmästä luonteesta", Teemu puhui suorasukaisesti.
"Arvaamaton niin kuin aina ennen", Aleksi jupisi, vaikkei vielä ollut oppinut luottamaan tyttöön.
"Sääliksi käy", Eetu mutristi harmistuneena huuliaan ja tuijotti maata.
"Johan nyt! Ootko sä noin vahvasti sen tytön puolella sen yhden tapaamisen jälkeen?" Teemu kääntyi hämmentyneenä taas Eetuun, joka pelästyneenä nosti katseensa taas ylös häntä pidempiin poikiin. Miltään lapselta hän ei ihan näyttänyt, olihan hän vain vaivaiset 11 senttiä muita lyhyempi.
"No mä...", Eetu kompasteli sanoissaan ja pakeni veljiensä katseita. "Mä, tota..."
"Jossuhan on kiva tyyppi", Jimi puolusti puhaltaen harmaat savut ilmaan.
"Onhan se, onhan se", Teemu nyökkäili, ja oli aikeissaan jatkaa asiaansa, mutta Aleksi puuttui väliin.
"Onko siihen nyt ihan järkevää luottaa? Me ei tunneta koko muijaa lainkaan, ja se voi olla vaaraks meidän touhuille", Aleksi kohotti kulmiaan. "Musta tuntuu, että Samuel tietää mitä tekee."
"Musta taas tuntuu siltä, että Jossu tietää tasan tarkkaan minkä, tai keiden kanssa on tekemisissä", Jimi muuttui vakavammaksi siitä iloisesta, vitsikkäästä persoonastaan.
"Samuelkin näyttää tietävän", Eetu yhtyi Jimin puolustukseen. "Mutta se vaan leikkii."
"Ei se välttämättä leiki", Teemu hymähti. "Kaikkien näiden vuosien jälkeen mä en vieläkään tiedä mitä Samuelin päässä liikkuu. Se on nykyään täysin erilainen."
"Samaa mieltä", Aleksi nyökkäsi ja huokaisi syvään. "Mä vaan pelkään, että se tyttö sekaantuu asioihin joihin sen ei pitäisi, ja sitten se katuu tätä kaikkea myöhemmin."
"Varmasti katuu jo", Jimi lisäsi. "Mutta minkäs sille mahtaa. Minä ainakin olen valmis luottamaan häneen, jos hän on valmis hyväksymään tämän kaiken."

"Mutta mikä sai Samuelin yhtäkkiä muuttamaan mieltään? Miksi se yritti salata asiansa Jossun kanssa? Tätä mä en ymmärrä", Teemu kurtisti kulmiaan teennäisen huvittuneena.
"No sitä nyt on paha mennä arvailemaan", Aleksi vilkuili ympärilleen tarkistaakseen ettei kukaan ulkopuolinen kuunellut. "Veikkaisin Samuelin vain päättäneen niin."
"Minä veikkaan muuta", Jimi pudotti röökinsä maahan ja talloi sen sammuksiin.
"Mitä muuta?" Eetu kysyi jännittyneenä.
"No ettekö te ole huomanneet?" Jimi kysyi ihmetellen.
"Olen olen", Aleksi naurahti. "En ole sokea, jos nyt siis puhutaan samasta asiasta."
"Kertokaa", Teemu kehotti.
"Eikö teistä ole vähän epäilyttävää, että Keith on aina Samuelin seurassa? Ja päinvastoin", Jimi kysyi, saaden Teemun ja Eetun vilkaisemaan toisiaan.
"Vielä kun huomioi sen, että he ovat veljeksiä, ja Samuel kuuntelee ainoastaan Keithiä tehdessään päätöksiä", Aleksi lisäsi sammuttaen tupakantumppiaan sormiensa välissä ja heitti oman röökinsä sivistyneesti roskikseen.
"Tossa on kyllä perää...", Teemu mietti syventyneenä.
"Miksi Keith niin tekisi? Eihän se oo sellanen", Eetu tuijotti ystäviään hölmistyneenä.
"Ei mitään hajua motiivista", Jimi kohautti olkapäitään. "Mutta ei hänkään mikään puhdas pulmunen ole."
"Totta", Aleksi hymähti. "Eiköhän me saada se selville."

Ovi aukeni, ja Risto asteli Matiaksen kanssa porukan seuraksi.
"Terve pojjaat", Risto tervehti iloisena ja sai neronleimauksen imitoida eilistä näkemäänsä tyttöä, jonka nimeä ei viimekertaisen känninsä takia muistanut. "Kuis pärisee?"
"Näyttää siltä ettei pärise ollenkaan", Matias hymähti ja taputti Jimin käsivartta. "Mitä tehdään? Pitäisi keksiä jotain kivaa puuhaa taas vaihteeksi. Pojat alkaa kyllästyä."
"Mutta viime yönähän me taas käytiin huvittelemassa?" Aleksi muistutti.
"Ei riitä, minäkin kaipaan jotain. Juttu ei luista", Matias kohautti olkapäitään.
"No sähän et useammin juttele", Teemu virnisti pilkaten.
"En mielelläni turhista asioista, joita tykkäät aina suustas päästää", Matias huokaisi vilkuillen jonnekin muualle kuin Teemuun.
"Älkää taas aloittako, alan kyllästyä", Jimi huokaisi.

"Kalle ei oo vieläkään tullu", ovi kävi taas ja ensimmäisenä asteli Keith etsien porukasta puuttuvaa jäsentä. "Mä luulin, että se olis jääny teidän kanssa jutskaamaan."
"Ei oo näkyny", Teemu pudisteli päätään. Eetu loi Keithiin varovaisen katseen, mutta päätti vihdoin työntää lompakkonsa takaisin nahkatakkinsa taskuun ja kaivaa kännykkänsä esiin.
"Aina sitä saa odottaa", Pauli valitti. "Alkaa muuttua jo naiseks koko mies."
"Ole ilonen ettei se tullu just tällä sekunnilla esiin", Teemu heitti kyynisesti ja vilkuili itsekin ympärilleen. "Pitäisköhän sille soittaa?"
"Eetu hei, sullahan on just sopivasti kännykkä siinä. Kilautapas Kallelle", Risto ehdotti, ja sai Eetun heräämään ajatuksistaan.
"Jo-joo, ihan kohta. Lähetän vain tämän ensin...", hän nyökkäili ja näpytteli kännykkänsä nappuloita tiheämmin, pieni puna poskillaan.

"Hei, mulla on ajatus", Teemulla välähti.
"Voi ei..."
"Mennään juhlimaan!", hän ehdotti innostuneena.
"Näillä kuteillako? Rollinissa meidät hyväksytään näissä vaatteissa, mutta siellä me saataisiin epäilyt niiskaamme", Rasmus listasi faktoja.
"Mehän voitaisiin vaan heittää nää pois ja pukeutua normaalisti", Matias ehdotti. "Eipähän vaikuteta epätavallisilta."
"Kuulostaa hyvältä", Risto virnisti, totta kai heti myötäilemässä hänen naisystävällisen innokkaan luonteensa tuntiessa.
Eetu kohotti puhelimen korvalleen ja käänsi selkänsä porukalle puhuakseen Kallen kanssa.
"Tiedän hyvän paikankin", Teemu vakuutteli, vilkuillen jokaista vuorotellen. "Vannon, että ette tule katumaan."
"Miten vaan, mulle käy", Aleksi nyökkäsi, ja muut myötäilivät perässä.
Samuel seisoi vaitonaisena syrjemmällä sytyttämässä omaa röökiään, toinen korva höröllä. Hän päätti olla puuttumatta keskusteluun, ja kuunella vierestä.
"No miten on? Käydään heittämässä nahkatakit vaan piiloon, ja mennään tavallisilla paidoilla ja nahkahousuilla sisälle?" Jimi varmisti, ja lisäsi perään huvittuneena "Kai jokasella nyt on joku paita siellä nahkatakin alla?"
Eetu kääntyi Teemun puoleen.
"Mikä aika ja paikka?" Eetu kysyi peittäen luurinsa. "Kalle haluaa tietää"
"Passion"
"Ai se Bar Passion?" Eetu varmisti.
"Just se. Sano sille, että on siellä tunnin päästä, ilman nahkista"


"Tämäkö se on?" Minna katsoi kylttiä silmät pyöreinä.
"Tämäpä juuri", Henri hymyili leveästi. "Kiitätte mua myöhemmin"
"Voi Henri, tää on todella upean näkönen jo ulkoa!", Kati hyppelehti innokkaasti paikallaan. "Mutta miten me päästään sisään?"
"Ei huolta, mun kaverit tulee tuolta jo", Henri rauhoitteli.
"Miten se vaikuttaa mihinkään?" Paula kysyi.
"Ne on kaikki täysikäsiä, joten teiltä ei ikää varmasti kysytä", Henri vähätteli ja lähti lampsimaan Sennin viereltä tovereitaan vastaan.
Kokonainen massamuotiporukka huuteli Henrin nimeä innokkaasti, ja jokainen yritti päästä halailemaan parin viikon sisällä suosituksi tullutta jätkää, joka vaihteli paikkaansa porukasta toiseen. Tässä se taas huomattiin, mutta sen pystyi ottamaan myös toisessa merkityksessä.
Juuri nyt hän taisi yhdistää kaksi tuntemaansa porukkaa yhteen, vaikka ajatus tuntui epämiellyttävältä nähdessäni ne pissikset, jotka roikkuivat poikaystävissään kiinni.
"Tuolta on pakko löytyä mullekin yksi", Paula sähisi tahdonvoimaa täynnä. "Pakko!"
"Sisään sisään, kaikki sisään!" Henri viittoi hymyillen kaikille avoimesti ja katsoi, että jokainen astui peremmälle.
Vilkaisin uudestaan baarin kylttiä epäilys kavaltaen mieltäni.
Bar Passion.

Sisällä loisti harmonisen loistavat valot, jotka tekivät oikeutta jokaisen ulkonäölle. Upea ja näyttävä tila, uusimmat hitit soiden taustalla samalla, kun baarimikko koko tilan keskellä iski jalallaan ja cocktail-pullojensa kanssa tahtia. Porukkaa alkoi hiljalleen tulla, ja paikka alkoi täyttyä meidän suuren porukan astuessa sisään. Henrin ystävät näyttelivät innokkaina henkkareitaan ja samalla pari ylimääräistä.
"Miksei ne kysy meiltä?" Minna kuiskasi varovasti.
"Ne näyttää meidänkin passeja", Senni vastasi.
"Mitä tarkotat? Mistä se on meidän passit saanu?" Kati kysyi hämmentyneenä.
"Ne on väärennettyjä, senkin pässi!" Senni läpsäisi leikillään Katia käsivarteen ja nosti kätensä ristiin. "Henrillä on vaikka mitä kontakteja."
"Mutta sehän on väärin", Minna nielaisi.
"Mitä sitä nyt moralisoimaan, ei näitä käytetä kuin kerran", Senni vähätteli. "Eikö tää teistä oo kivaa?"
"Mua pikemminkin hämmentää", Kati hymähti. "Mistä se on saanu meidän passikuvat?"
"Sitä mäki aina mietin", Senni nauroi. "Ei se kerro. Kontakteja kuulemma nekin."
"Jätkähän pelaa", Paula nauroi.
"Tuuttekste? Isketään kiinni!" Henri kysyi meidän porukalta ja viittoi mukaan. "Senni, tuu! Tanssitaan!"
"Käskystä!" tyttö lähti kipittämään koroillaan kopistellen kohti Henriä ja he alkoivat heilutella lanteitaan musiikin tahtiin.
"No...Paula, tanssitko mun kanssa tähän aluksi?" Roni rohkeni vihdoin avaamaan suunsa ja kääntyi Paulan puoleen.
"Totta kai!"
Toiset kaksi vähemmän, ja jäimme Katin ja Minnan kanssa kolmestaan.

"Siirrytäänkö tonne cocktail-tiskille hakemaan pari?", Kati ehdotti.
"Sitähän varten tänne tultiin", vastasin leveästi hymyillen ja astelimme tanssivien pariskuntien ohitse huoneen keskellä olleeseen baariin, josta löytyi ties minkänäköisiä näyttäviä laseja ja juoma-aineksia. Oikea paratiisi, jota Kati jäi mielellään ihastelemaan.
"Ööö, kolme cosmopolitania", Kati tilasi juotavat vähän hermostuneena ja kääntyi täristen minun puoleeni. "Mä en tiedä näistä juomista mitään. Cosmot on ainoat, jotka mä tiedän"
"Olen samalla lähtöviivalla", lohdutin häntä nauraen. "Nyt on aikaa tutustua. Ota menu"
"Missä sellanen on?"
"Baarimikko on elävä menu"
"Minä en pyytele mitään! Mulla on ylpeyteni", Kati tokaisi esittäen vakavaa, mutta revähti nauruun nähdessään minun ja Minnan katseenvaihdot.

"Haluisin tanssimaan", Minna huokaisi ja vinkkasi baarimikkoa luokseen. "Sex on the beach."
"Mulle kans", Kati lisäsi. "Ja Jossulle."
"Jonkun on pakko olla selvinpäin", yritin estellä, vaikka tiesin päätyväni päivän päätteeksi nurin. Ovikello kilahti useamman asiakkaan valuessa baariin sisään, mutta tulleita ei juuri erottanut muusta bileporukasta, josta jokainen tyrkki hermostuneena toisiaan tilan alkaessa käydä loppuun. Jostain kuului poikien välistä rähinää ja lähentyvää puhetta, mutta en jaksanut kiinnittää mihinkään huomiota Katin ja Minnan varastaessa huomioni kokonaan.
"Kukaan ei ole selvin päin! Kukaan ei ole nyt selvin päin kun Kati on täällä!" ruskeahiuksinen, luonnonkaunis tyttö painosti ääntään oman nimensä kohdalla. "Ja varsinkin, kun sinä olet taas porukassa."
"Missä vaiheessa minä olen muka mennyt pois?" kysyin hymyillen.
"En minä muista...Sä vaan muutuit", Kati kohautti olkiaan ja ravisti päätään. "Ihan oudoks."
"Ihan kuin olisit sulkenu meitä pois", Minna lisäsi ja tönäisi minua varovasti. "On hienoa saada sut takasin."
"Voi murut, te ootte ihan hassuja!" nauroin peitellen vieläkin sitä kaikkea, jota piilotin sisälläni. "Mä oon aina ollu teidän kanssa! On ikävää kuulla, että oon saanu teidät ajattelemaan noin, mutta...mä oon aika introvertti ihminen"
"Se on huomattu", Kati myötäili. "Susta pitää tehdä ekstrovertti"
"Sä oot hyvä noin", Minna hymyili ja painoi päänsä olkapäälleni. "Mutta kun meitä huolestuttaa. Sä et puhu ittestäs enää paljoa mitään."
"Mitä mun pitäisi puhua?" kohotin kulmiani. "En halua vaivata muita omilla asioillani, joilla ei ole päätä eikä häntää."
"Et sinä ketään vaivaa", Kati korotti ääntään. "En tajua miksi ihmiset aina kuvittelevat noin. Ärsyttävää tollanen!"
"Tietäisitpä vain", huokaisin syvään.
"Mitä?" Kati kääntyi katsomaan minuun, Minnasta puhumattakaan.
"No tuolla nyt oli monta merkitystä--"
"Miten niin?" Kati kysyi uudestaan.
"No siis, minuakin totta käi ärsyttää oma itseni ja...ei se ole niin helppoa", hiljensin varovasti ääntäni ja vilkaisin tanssilattialle.
"Kuulostaa epäilyttävältä", Minna vilkaisi Katia.
"Jossu hei, mistä on kyse?" Kati jatkoi kyselyä kulmat kurtussa.
"Ei mistään vakavasta, ei ei!" pudistelin päätäni hätäillen ja rauhoitin ääntäni. "Mulla vaan...on--"
"Jossu, pitkästä aikaa!"

Käännyin hätääntyneenä katsomaan minut pelastaneen äänen suntaan ja näin ne sinisen kirkkaat silmät hymyilemässä tuttavallisesti, kuin viime viikkoista ei olisi ollutkaan. Yllään mustat nahkahousut ja valkoinen toppi, joka antoi kuolattavan näytön hänen käsivarsistaan, joihin hurmaannuin aina uudestaan ja uudestaan.
Miten hän kehtasi? Miten hän kehtasi pelastaa minut siitä tilanteesta, miksei se voinut olla joku muu? Miksi sen piti olla juuri hän?
"Kuka toi on?" Minna kysyi pitäen katseensa yhä Samuelissa. Samuel seisoi edessäni tuijottaen minua tiiviisti silmillään kädet selän takana, ja älysin vasta nyt hänen seisseen vain puolen metrin päässä minusta.

"Meidän pitää puhua", hän jatkoi, välittämättä ystävistäni.
"Voithan sinä sanoa asiasi nytkin. Tässä ja nyt", käännyin ympäri kokonaan Samuelin puoleen ja nostin kädet ristiin. "Mitä asiaa?"
Samuelin katse muuttui hankalammaksi ja vahvemmaksi, ja tunsin paineen niskoillani. Tunsin hänen kiristävän minua jollain telepatialla, mutta en tahtonut luovuttaa hänen nöyryytyksensä jälkeen.
Minä en luovuta!
"Sä et todellakaan oo tota mieltä", Samuel naurahti kuivasti ja kohotti toista kulmakarvaansa sillä viehättävällä tavalla. "Parempi vaan suostua puhumaan kahdenkesken."
"Älä ny, kaveri. Kyllähän me voidaan julkisesti kavereiden kesken puhua", hymyilin mahdollisimman ärsyttävästi.
"Terve mieheen", miellyttävä blondi jätkä ilmestyi näköpiiriini rauhoittamaan tilanteen. Aivan kuin hän olisi katsonut sivusta mitä oli tekeillä. "Kato, Jossu! Mitä sä täällä?"
"Jimi!" hyppäsin tuoliltani halaamaan poikaa aidosta ilosta. "Kysyn sitä samaa teiltä. Onko koko porukka täällä?"
"On! Ootas kun pojat kuulee", Jimi hymyili hurmaavan leveästi. "Eetu ilaht--"
Musta kikkarapää tarttui minua ranteesta ja vetäisi minut pois Jimin luota.
"Samuel?" Jimi kysyi hämmentyneenä.
"Mitä sä teet?! Päästä irti! Nyt!" yritin itsepäisesti rimpuilla pois hänen otteestaan.
"Jos ei hyvällä niin pahalla", Samuel murisi katsomatta minuun ja veti voimalla ulos baarista.


 ------------------------------------

NO NIIN! Tein kunnon pätkän, toivottavasti ilahdutti! :)

Mutta nyt, masennan teitä. Haluaisin kuulla teiltä lukijoilta kommentteja tarinastani. Minkälainen se on teidän mielestänne tähän mennessä ollut, mitä te siltä odotatte ja mistä te pidätte, ja miksi. Haluan kuulla teidän omia mielipiteitä tarinasta, oli ne minkälaisia tahansa. Oletteko positiivisesti yllättyneitä, vai päinvastoin? Ihan mitä tahansa!
Kaipaisisin tälläisiä kommentteja juuri nyt, ja luen kaikki mielelläni. Ja jotta mä todella saisin näitä kommentteja, minä lankean kiristämään teitä.

Jatkoa tulee vasta kun tälläisiä kommentteja on tullut vähintään 20.
Olen kamala, tiedän. Mutta tarvitsen palautetta, ja niitä saan lukijoiltani. Pari ystävällistä ja ihanaa lukijaa on jo kommentoinut ja kiitän heitä siitä :) ♥
Kommentteja voi heittää joko tämän postauksen kommentteihin tai sitten Loving my Devil Boy:n demi.fin keskusteluun (sinne pääsette klikkaamalla tätä).

Kiitän teitä, jotka jaksatte tuota palautetta minulle kirjoittamaan. Kiitän ja kumarran!
Ensi kertaan!

34 kommenttia:

  1. Mä oon ollut todella tyytyväinen tähän asti. Asiat etenee hyvällä rytmillä ja Jossun sekä Samuelin hahmot on herännyt hyvin henkiin jo tarinan alussa, eli vähän niin kuin alkaneet elää omaa elämäänsä. (: Joissakin kohdin teksti on tökkinyt silmää ja muutaman kohdan olen joutunut lukemaan uudestaan, tosin vika voi olla omassa päässä. Lauseet tai kuvailu eivät oo ollu liian raskaita tai vaikealukuisia, vaan sopivan hienovaraisia. Mutta kannattaa kattoa, että tekstistä jää vähän liikaakin tunnetta pois ja se onkin sitten _pelkkää tekemistä ja puhumista.
    Eli tykkään tästä tarinasta tosi paljon, koska tää idea on uniikimpi kun useemmissa romanssintyylisissä ja teksti on elävää. Oot lahjakas kirjottaja, virheitä en oo huomannut juuri lainkaan ja kappalejaot, pilkunkäyttö ynnä muu on kohdillaan. Oon myös ilonen siitä että me päästiin tutustumaan vähän syvemmin Paholaisen poikiin :D
    Odotan tältä jännittäviä, hyvällä tavalla odottamattomia juonenkäänteitä; just sellasia kuin toi Samuelin kai-yhden-illan-juttu + sen ja Jossun yhteenotto. Odottamattomalla tarkotan sitä, etten ollu ees kuvitellu Samuelin tekevän tollasta mutta tulipahan muistutuksena ettei se oo siitä täydellisimmästä päästä kuitenkaan :33
    Kritiikkiä en siis keksinyt kovinkaan paljon, mikä on hyvä (: odotan jatkoa ♥

    VastaaPoista
  2. Siis tätä on ollu tosi kiva lukee alusta asti.. tarina ei oo edenny liian nopeeta tahtia vaan just sopivasti, joten lukija pysyy helposti mukana.. ja niin ku edellinen kommentoija kirjottaa, että noi odottamattomat juonenkäänteet on aivan mahtavia, koska sittenhän tässä ei olis mitää mielenkiintoo lukee jos vois jo ennalta arvata, mitä seuraavaks tapahtuu (nii ku salkkareissa) :DD välillä on hieman jääny ärsyttää se kun ei oo tullu pitkää aikaa jatkoo nii sit tahtoo unohtuu mitä edellisellä kerralla on tapahtunu.. mut nyt on tullu tosi hyvään tahtiin uutta tekstiä ja tähän jää aina koukkuun.

    PS.sinä SENKI MOKOMA KIRISTÄJÄ :DD

    T: cc

    VastaaPoista
  3. Tää on ihana <3

    Mut tässäpäs palautetta :D :
    Tarina on ollut aivan loistava! Ootan et jatkoo tulis tasaista vauhtii, sillä joskus kun on kulunu vähän pitempi aika jatkosta, nii ite ainaki välillä unohan et mitä edellisessä luvussa on tapahtunu yms. (huono muisti.. :D). Sitten myös ootan, et samuelin ja jossun välit paranis taas(=söpöilyä :DD). Ois myös hyvä, jos jotai yllättävää tapahtuis ;). Rakastan sun kirjotustyylii, sillä siitä saa helposti selvää ja sen ansiosta tää tarina on koukuttava ja vetää hyvin mukaansa! :D

    VastaaPoista
  4. Oon lukenu tätä alusta asti innolla (: Juoni on kulkenu hyvin ja tasaisesti eteenpäin. Tässä on ollut loistavia juonenkäänteitä, mikä tuo jännitystä tähän tarinaan. Oot kuvaillu hahmojen tunteita loistavasti, ja osaat esitellä uudet tyypit hyvin :D Tälle tarinalle pitää ehdottomasti olla onnellinen loppu!!

    VastaaPoista
  5. Tykkään täatä tarinasta tosi paljon! Juoni on hyvä ja teksti selkeää. Tykkäsin etenki novellin alusta, koska siinä oli semmosta rakkaushömppää (; Ei tää outoSamuel- kohtakaan ollu huono, mutta kun tää tulee tällai osissa, niin se tuntuu aika pitkältä ajalta. Toivon tältä tarinalta selityksen Samuelin käytökseen, onko Eetulla tunteita Jossua kohtaan tai jotain ja onnellisen lopun :) !

    VastaaPoista
  6. Kirjotustyylis on loistava ja olet keksiny tarinalle hyvän juonen. Postaamisvauhti on ollu uskomaton, toivon sen jatkuvan. Olis mukava jos Jossun ja Samuelin välit paranis ja olis sitä söpöilyä, niinku yks abo jo tossa sano. Toivottavasti kommentteja tulee mahdollisimman nopeesti, niin pääsis taas lukemaan!

    VastaaPoista
  7. Osaat kuvailla hyvin, mutta ehkä vähän vielä tarkennusta tuossa kuvailussa(: Jätätä tarinan aina jännään kohtaan, niin, et varmasti kaikki lukijat aina janoaa kauheesti lisäJatkoa(: Kirjotusvirheitä nmpari, mut niitä nyt tulee luonnostaanki(: Tarinalta ootan, et Jossu ja Samuel palais yhteen (:
    Joten, tää on IHANA<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lisään vielä, et tää kohta oli kiva, Jossun Kavereille tuli täytenä yllätyksenä Samuel ja Samuelin porukka. Ja niinku tarinan alussa Samuel "sanoi", että hän ottaa Jossun vaikka väkisin itselleen, nii näinhän tässä EHKÄ käy(: erinomanen juoni, jatka samaa rataa! (:

      Poista
  8. Tykkään sun kirjoitustyylistäs, kirjoitusvirheitä mä en oo kauheesti nähyt, enkä niitä kyllä oo etsintkään c: Kuvailua on mun mielestä tarpeeks, ei siitä kyllä haittaakaan ole jos lisäät sitä. Juonikin on ihan mieletön, demissä mä en oo muistaakseni ennen törmännyt tälläseen novelliin. Ja monet on varmaan sanonutkin, että ne rakastaa tätä sun tarinaa ja tää on ihana mikä on totta :3 Jajajaja.. mitäs nyt vielä keksis? Jimi on ihana ja on ne muutkin kyllä :3 ♥ Söpöilyä vois tulla kans lisää, kunhan ne on vaan saanut selvitettyä ton niiden riidan.

    Mäkin ootan tältä tarinalta sitä, että Jossu palaa Samuelin kanssa yhteen. Tiivistettynä oon rakastunut tähän tarinaan ja toivon onnellista loppua c:


    ↑ kelpasko? :---)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisinko muuten kirjoittaa tätä tarinaa _yhdellä_ toisella nettisivulla? Kertoisin kyllä etten oo ite kirjottanu tätä ja keksiny juonta ja et sä oot tän alkuperäinenkirjoittaja? c:

      Poista
    2. tunnen syvää velvollisuutta vastata tähän viestiin, vaikka pitäisi noihin kaikkiin vastata. Itken ihan kohta, kun näitä luen, joten jätän varmaan väliin tällä kertaa x'D

      Joo, kunhan kertoisit mikä sivu on kyseessä? Olisin todella mielissäni siitä jos linkin heittäisit, mutta annan luvan! :)

      Poista
    3. kiitos, mä lähetän sen linkin huomenna (:

      Poista
    4. http://www.google.fi/#hl=fi&gs_nf=1&cp=3&gs_id=1l&xhr=t&q=gosupermodel&pf=p&output=search&sclient=psy-ab&oq=gos&aq=0&aqi=g4&aql=&gs_l=&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&fp=a230078cf2e94a8c&biw=1646&bih=1030

      ^^ linkki

      Poista
  9. tää on mun mielestä aivan ihana ja odotan joka päivä innolla jatkoa ja ja oot hyvä kirjottaan ja kuvailet kaikkea sopivasti et liika muttet liian vähänkään :P Samuelia ja jossua toivottavasti jatkossa vähän enemmän :))
    mut pian jatkoa kiitos :))

    VastaaPoista
  10. Tää novelli on osannu yllättää hyvällä tavalla. Välillä on arvattavassi mitä taphtuu mutta ei sekään aina mikään paha juttu oo. Sä kuvailet hyvin. Välistä on kummallisia lauseita mun korvaan, muttei mitenkää pahasti. Jatka vaan samaan malliin!

    VastaaPoista
  11. Mun mielestä on ollut tähän asti just hyvä. Sopivasti söpöilyä, mut se on kans hyvä, että Samuelin ja Jossun suhteessa on omat kiemuransa.

    Toivoisin vaan pidempiä pätkiä :)

    VastaaPoista
  12. tää novelli on uskomaton! :----) kirjotat hyvin eli ei oo kirjotusvirheitä, kuvailet loistavasti ja juoni on pääosin ennalta-arvaamaton :) lisäilet uusia lukuja nopeesti, piä sama tahti päällä! toivottavasti jossu ja samuel alkaa seurustelemaan ;)

    VastaaPoista
  13. mikä kiristäjä ;ooo

    Mutta siis, tapahtumat etenee sopivaa vauhtia, ja kuvailet tosi hyvin muutakin maailmaa kun Jossun ajatuksia, tykkään siis myös noista Samuelin mietteistä! Ja just sopivasti "ongelmia" ja noita ihania kohtaamisia :) Ja, oon ihan "pärinöissäni" jatkon suhteen, sydän tykyttää sellasta vauhtia että huhhuh :DD

    JOTEN NYT JATKOAA

    VastaaPoista
  14. Sun kirjoitustyyli on ihan mahtava, kaikki se miten kuvailet Samuelia Jossun näkökulmasta♥ ja muutenkin kaikki hipoo täydellisyyttä. Joten siksi en oikein voi antaa parantamisvinkkejä, muita kuin että nopeesti aina jatkoa, mutta siis älä kiirehdi, vaan keskity ja tee hyvää jälkeä ym. Jos Samuel ja Jossu menis joskus pidemmällekin ees jollain tasolla, nii aawss olisin varmaan ihan fiiliksissä koko päivän :D

    VastaaPoista
  15. Sulle on hankala antaa palautetta ku kirjoitat niin hyvin ! Ei tätä voi ees verrata suurimpaan osaan "deminovelleista", niin hyvä! Ajattelin tulostaa kaikki luvut, niin voin lukea sitten missä vain milloin vain ihanaa tekstiäsi :P Ja mitäs nyt olis parannettavaa, Samuel ja Jossu yhteen, muttei tietenkään ilman mitään pieniä ongelmia, kyllähän tuossa tilanteessa varmasti aina on jotain juttuja, ettei kaikki mee ihan niin täydellisesti .. mut silti yhteen D:

    VastaaPoista
  16. Kehtasitki laittaa tän kommenttihaun näin jännään paikkaan D: Muttajoo asiaan:
    Tää on ehdottomaati paras novelli mitä oon ikinä lukenu! En oo löytäny vielä yhtäkään kirjotusvirhettä, eipä sillä että oisin niitä ettiny :D Samuel ja Jimi on ihania, mutta oon alkanu tykästyä tuohon Eetuunkin :--) Siltiki Samuel on paras, ja ois kiva jos Samueli ja Jossun välille tulis taas jotain ;) Ja olis myös mukavaa saaha tietää enemmän Eetusta.. ;) Juoni on huippuluokkaa, on sopivasti ennalta-arvaamaton, muttei kuitenkaan liikaa. Viittisitkös laittaa nyt sitä monen kaipaamaa söpöstelyä tarinaan, kun on ollu aika pitkä söpöstelytön jakso :D Ja onnellinen loppu!

    VastaaPoista
  17. Ei saa kiristää hei :D


    Mutta joo.. Oon ollu lähes joka luvun jälkeen positiivisesti yllättyny, ja muutenkin koko novellin suhteen. Odotan novellilta sitä, että kaksi aivan toisesta maailmasta tulevaa ihmistä löytävät yhteisen onnen ongelmista huolimatta :) edes joskus. Ainiin muute, haaveilen aina iltaisin omasta Samuelista :3

    VastaaPoista
  18. Olet tosi taitava kirjottaja, kuvailet hyvin, ei oo kirjotusvirheitä ja juoni on jotain mahtavaa <3 Tässä on vähän hankala sanoo mitään kun kaikki on jo sanottu :D Toivosin söpöstelyä ja vähän pidempiä pätkiä. Tän novellin paras kohta oli musta se, kun Samuli ja Jossu kohtas, ja Samuli ol sillai "Jumalauta missä sä nainen oot ollu" tai jotain sinne päin :3 NYT KOMMENTOIKAA ETTÄ SAAHAAN LISÄÄ JATKOO HUOMENNA!!

    VastaaPoista
  19. Mun mielestä ihan hyvä, ettet laita koko ajan sellasia söpistelykohtauksia, vaikka nekin on tosi kivoja (; Oot tehny Samuelista täydellisen, olisipa itelläki sellanen :) Tässä on vähän vaikea antaa kommentteja kun kaikki on jo sanottu, eli toistan muita anoja: hyvä kirjotustyyli, selkeä teksi, ei kirjotuavirheitä ja juoni ennalta-arvaamaton. Jatka samaan malliin!

    VastaaPoista
  20. Edellämainittujen juttujen lisäks olis tavallaan aika hauska, jos Paula tai joku muu Jossun kavereista iskis silmänsä johonki ton jengin jäsenistä.. Mut pääjuttu on ofc Jossu! Ja Samuel :p osaat tosi hyvin kuvailla kaikkia tilanteita, mutta itse lisäisin ehkä noihin söpöstelykohtauksiin lisää aistihavaintoja xD. Ja, olis kiva lukea, mitä Samuel ajattelee nähdessään Jossun.. Siis kun Jossu esim menee iha sekasin Samuelin ulkonäöstä ym, nii samantapaista mut toisinpäin, tajuut kai? :D ja sit mitä porukka ajattelee jos ne olis yhes.. Siis kirjoita tietysti miten itse parhaaksi näät mutta nää tuli nyt mieleen.

    VastaaPoista
  21. Tässä novellissa on just sopivassa suhteessa kaikkea :) oon samaa mieltä muiden kanssa, onnelinen loppu, mutta ei kuitenkaan mitään sellaista että "nyt ei ole enää ongelmia voidaan olla yhdessä loppuelämä jne". Pidä kuitenkin mukana se, että Samuel kuuluu rikollisjengiin, ja sehän vois saada tuomionkin esim raiskaamisesta... Mut ei pliis vankilaan sitä :D mut siis just se että kyseessä ei ole mikään normitilanne, muttei kuitenkaan mahdotonkaan :)

    VastaaPoista
  22. Ooo täähän menee jännäks, mitä Paula tuumii kun saa kuulla, ku Jossuhan lupas sillon sille että ei oo tekemisissä noiden kanssa.. Ja muutenkin, tässä on nyt aika paljon selvitettäviä asioita, mut sähän osaat ne kirjoittaa, oot oikeesti toooosi hyvä! :)

    VastaaPoista
  23. Muiden antamien palautteiden lisäksi, osaat tuoda tähän tietynlaista huumoriakin, esim sillon se koko :DD. Ja sitten myös draamaa, esim se ku Jossua hakattiin. Siitä puheenollen aikookohan Samuel kostaa niille...? Jatka tätä ihanasti, unohtamatta niitä yllättäviä käänteitä. Osaisimpa kirjoittaa yhtä hyvin! :/

    VastaaPoista
  24. Tää novelli on aivan toista luokkaa kuin muut Deminovellit. Sä kirjotat aivanku oikee kirjailija, ja pystyn elämään noi kaikki tilanteet täysin. Juoni on jo itsessäön tosi hyvä, mut sun kirjoitustyyli parantaa novellia entisestään. Musta on kiva, että tää novelli on rockimpi ku muut novellit Demissä, antaa kivasti vaihtelua. Hahmot oot luonut hyvin. Ja romantikko ku oon, niin toivoisin lisää söpöilyä Samuelin ja Jossun välille :3 Kiitos kun jaksat kirjottaa tätä, pidä sama postaustahti yllä! Jatkoa odotellessa, sillä kakskyt tais tulla täyteen ;)

    VastaaPoista
  25. Annoin palautteeni (eritttäin pitkän sellaisen ;D) jo demissä :) aaaaa kuolen varmaan ku tulee jatkoa ah tää on niin parasta<3

    VastaaPoista
  26. Oon seurannu tätä siitä saakka kun ekan kerran tätä kirjotit nettiin ja olin tosi ilonen ku satuin huomaamaan että oot jatkanu! (: Sä osaat kertoa kaikki asiat nii jotenki luonnikkaasti et tuntuu et ne on oikeesti jossain tuolla elämässä just näin :D Ite oon jääny ihan koukkuun ja joka päivä käy kurkkimassa onko tullu lisää jatkoa. Jatka samaan malliin koska oot päässy tosi hyvään vauhtiin! (: Tykkään ja paljon

    VastaaPoista
  27. Hahaah menipäs kauan saada 20 kommenttia täyteen:D tarina on koukuttava ja onnistunut! Täl hetkellä odotan Jossu-Samuel-romanssin etenemistä;) Kirjoitat hyvin ja selkeesti, koko novelli on kokonaisuudessaan parempi ja mielenkiintoisempi kuin moni ihan kustantamoon päässyt lukemani kirja! Tunteet ovat pinnassa, luin valvotun yön jälkeen kappaletta "näin murskataan nainen" ja (osaksi väsymyksen takia...) Jossun fiiliksiin oli helppoa samaistua ja pari kyyneltäki pääsi:D Mahtavaa että oot jatkanut tarinaa hyvää tahtia, stoori pysyy selkeenpänä kun väliajat ei veny liian pitkiksi. Kiitos ihanasta novellista:)

    VastaaPoista
  28. tätä on hankala lukea kun on musta pohja ja valkonen teksti :(
    muuten aivan upeeta tekstiä ihana juoni joka ei oo ennalta arvattavissa :)))))

    VastaaPoista