tiistai 19. kesäkuuta 2012

Asiaa tähän väliin taas!

Heissan kaikki! Toivottavasti piditte äskeisestä pätkästä ja maltatte odottaa seuraavaa! Vielä en laita, luultavasti huomenna uudestaan kun ehdin!

Äänestys olisi ollut vielä kaksi viikkoa auki, MUTTA mulla on nyt todella iso tarve saada tietää kuinka monta lukijaa tällä novellilla oikeasti on, niin uusin äänestyksen.

Lempihahmosti "Devil's Sons"-jengistä?

Samuel
  80 (73%)
 
Jimi
  6 (5%)
 
Aleksi
  3 (2%)
 
Teemu
  1 (0%)
Risto
  4 (3%)
 
Pauli
  0 (0%)
Rasmus
  0 (0%)
Kalle
  0 (0%)
Matias
  0 (0%)
Eetu
  3 (2%)
 
Olli
  0 (0%)
Keith
  12 (11%)
 

Ääniä yhteensä: 109




Rakkaat lukijat. Puhun nyt teille kaikille. Tarvitsen kovasti apuanne juuri nyt. Vastatkaa viereiseen, uusittuun äänestykseen ja klikatkaa vain. Muuta ei tarvitse tehdä. Pyydän teitä olemaan huijaamatta, sillä tarvitsen mahdollisimman paikkaansa pitävää tietoa.


Niin, kiitos taas tuon yhden kommentin, kiitos sille anonyymille. Olit viimeinen "pisara", joka sanoi että minun pitäisi lähettää tämä novelli kustantamoihin kokeiluksi. Olet yksi niistä useista tuosta samasta asiasta ehdottaneista, mutta nyt päätin kokeilla ja pohtia asiaa, onko novellini lähettämisen arvoinen. Parhaaksi näen lukemalla Devilin läpi (TAAS :D) ja korjaamalla vielä kerran kaikki virheet mitkä löydän, ja sitten odotan vähän aikuisemman ystäväni mielipidettä tarinasta.

Mitä mieltä te olette? Kannattaako ollenkaan, onko tarina kokonaisuudessaan tarpeeksi kiinnostava? Tarvitsisin niitä ääniä nähdäkseni kuinka moni lukee tätä novellia, koska pitää siitä (tai jostain muusta syystä). Kommentoikaa mitä mieltä olette. Ja pyydän, osallistukaa tuohon äänestykseen! Yksi klikkaus vain!

- RockabillyDelilah

30 kommenttia:

  1. Lähetä vaan! Tää on niin hyvä tarina etten tajua et miks tämä ei niille kelpais. Varmaan suurin osa tän tarinan lukijoista on demskuttajia ja tästä tykätään näin paljon jaon hirrrveesti ihmisiä jotka ei demitä nii varmasti niillekki kelpais tää! Eheheh olipas sekava lause mut tajusit varmaan asian :D Niija sori en pysty klikkaamaan koska oon täällä puhelimella enkä osaa mennä siihen äänestysjuttuun tällä, niin laske mut lukijaksi :) !

    VastaaPoista
  2. ai perkele jos tästä tulis joku kirja nii minä lähtisin sitä heti metästämää! upee novelli, ei voi muuta sanoa :) oon aivan koukussa tähän :-D <3

    VastaaPoista
  3. Lähetä vaan! Mut sitte, jos ne ehdottaa jotain juonimuutoksia että saisit julkaistua niin ÄLÄ SUOSTU!! :D haluun ihan sun version alusta loppuun asti! Tiedän, että se on hyvä ;)

    VastaaPoista
  4. Itseasiassa äänestys vaatii kaks klikkausta C: okei lopetan viisastelun :DD
    Lähetä ihmeessä! Mä ainakin ostaisin tän kirjan jos sellanen tulis D:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipäs nyt murut sanota tollasia :D tarina on vielä kesken, ja pitäis jatkaa tätä mahdollisimman lähelle loppua.

      Jos suosittelijoita/lukijoita on paljon, niin voin varsin hyvin lähettää tämän tekstin mahdollisiman moneen kustantamoon mitä olen nyt pistänyt ylös. Nuo suositteluthan auttaa aika paljon, vai mitä? ;) Mutta pitää katsoa! Ja kiitos kaunis, laittakaa ne hatut takasi päähänne ♥

      Anonyymi 3.
      Riippuu mitä ne haluaa muuttaa, jos lähetän tai jos ne haluaa muuttaa mitään. Mutta oon aika pirun varma, että kiroilua joudutaan vähentämään, ikävä kyllä. En haluais sensuroida mitään xD

      Anonyymi 4.
      NAUROIN XD ♥

      Poista
  5. Hyvä idea tuo olis, on tää tarina meinaan paljon mielenkiintoisempi kuin moni kirja, jonka olen lukenut.:)
    Jatkathan kuitenkin tän kirjoittamista tänne, etkä jätä loppua sitten kirjasta luettavaksi? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tänne mä tän jatkan, aattelin että jatkan mahdollisimman pitkälle tänne ja sit lähetän tän kustantajalle, ja TE JÄÄTTE LOPPUA VAILLE ::::D

      pirullinen idea, eikä tätä edes ole lähetetty vielä mihinkään + en rupee intoilemaan nyt liikaa, ei sitä vielä tiedä, että julkaistaanko tämä/onko kustantajien mieleen. Mutta oon aika varma, että lopun joudutte lukemaan kirjasta jos sellasta ikinä tulee :D

      Poista
    2. Mä oikeesti niin arvasin tän :Dd hyi, senkin kiero otus

      Poista
    3. Eka loppu meille!!! Tulisin hulluks, ei sellaista saa aiheuttaa ;OOOOOOOOOOOO

      Poista
    4. no mutta siinähän se jekku piilee - ihmiset ostaa jotta saa tietää lopun :D

      mut en rupee haaveilemaan ennen kuin siihen on aihetta. Jatkan tarinaa normaalisti eteenpäin, otan vastaan kommentteja ja palautetta yms. milloin vain!

      Poista
    5. ihmiset ostais muutenkin ^^

      Poista
    6. toi on totta, ihmiset ostaa tämän muutenkin. olisi väärin sun faneille jotka on tukenu sua alkumetreiltä asti, laittaa ne lukemaan lopun kirjasta. varmasti nämä samaiset fanit valitsevat sut hyllyynsä silti. ja hymyillen, sillä ovathan olleet kannustamassa kirjan valmiiksi! :) vaikka tänäpäivänä laittaisit kirjan kustantamolle, menee julkaisussa vuodesta pariin, silloin on uusi ikäluokka jota tarina lähiten koskettaa, joka takaa myyntisi :)

      Poista
    7. no vitsihän tuo vain oli :) mutta loppuun vaan menee paljon aikaa, tätä ei saada ihan heti loppuun. Tarina on suunnitelman mukaan pitkä, ja kaiken kirjoittamisessa menee. en mä teitä missään vaiheessa ole halunnu unohtaa tai epäkunnioittaa, että jätän lopun kirjaan.

      huoh, pitää vaan miettiä tarpeeksi, että kannattaako edes vaivautua yrittämään! pitää kuitenkin kirjoittaa tarina ensin loppuun asti, joten taidan tosiaan olla siinä mielessä, että kirjoitan kokonaan loppuun ja vasta sitten kustantamoille, KOSKA HALUAN KUULLA TEIDÄN MIELIPITEET TÄMÄN KAIKEN JÄLKEEN!

      mun faneille? kuulostaa imartelevalta :D <3 ette tiedäkään kui ilonen minä olen ku te ootte täällä!

      Poista
    8. ^ joo oon samaa mieltä :)

      Poista
  6. Tä on mun mielest NIIIIN paras novelli että! Mä en kestäis jos lopettaisit kirjoittamise, jote älä lopeta! Sä oot vaa nii hyvä kirjottaa! En voi muuta ku kehuu tätä sun novellii ja sua, oot vaa nii mahtava!

    VastaaPoista
  7. Mä oon monta kertaa miettiny että tästä vois ihan hyvin tehä kirjan koska tää on ihan tajuttoman koukuttava novelli..

    VastaaPoista
  8. tiesin jo eilen ku rupesin lukemaan tarinaa ja ahmin sen melkeimpä yhdeltä istumalta, että viimeiseen lukuun mikä on julkaistu kirjoitan kehotuksen julkaista. Muutoksia varmasti tulee sekä kerrottuihin pätkiin että kieliasuun. Tekstissä toistuu silmään pistävästi mm. sanat tohkenen ja alkoholi. Voisit muunnella osan alkoholi sanoista esim. juomiksi ja viittaamalla lauseella yms. Mutta kiroilu josta olit huolissasi, se on osa hahmojen identiteettiä, ei sitä tarvitse muokata, mieti vaikka Härkösen tekstiä. Onko sinulla muita novelleja, voisitko tehdä muutamasta kokoelman? Kuten esim. Lehtosella. Se vaatii paljon työtä ja aikaa. Mutta tekstisi idea ja juoni on valmis siihen, jos sinä et ole, jonain päivänä olet. Sinulla todella on vangitsevan kirjoittamisen lahja. Sinusta kuullaan vielä ammatti kirjailijana. Hienoa jos innostin sinua, tsemppiä urakkaan. Ja kuten huomaat, jaan mielipiteeni lukuisten lukijoidesi kanssa.

    VastaaPoista
  9. Tottakai lähetät!!! ostaisin 100% varmasti<3 pakko sanoa että tuossa juonen kuvailussa on mielestäni hiomista, pari kieliasua:
    "Kaksikon tunteet ovat kaksipuolisia" -molemminpuoleisia? "epäluotettavilta tuttavuuksilta ei vältytä, _lukuunottamatta_ sekavia tunteita, joita Samuel ei suostu myöntämään" -mielummin vaikka "saati sitten" tai "unohtamatta"?

    Kiitos ihanasta novellista, paras mitä olen lukenut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen todella surkea juonen kuvailussa, musta vähän tuntuu että poistan koko jutun :D häiritsee muutenkin, kun en ole tottunut tuohon tekstilaatikkoon!

      Poista
  10. No, laitoin näin jo aijemmin ja joko et julkaissut kommenttiani tai sitten itse kämmäsin sen kanssa koska olin kirjoittamassa sitä kännykällä ja se oli aika hankalaa :)

    Ensiksi sanon että pidän tarinastasi todella! Tätä on ihan kiva lukee, MUTTA tässä olisi ainakin omasta mielestäni paljon hiomista.

    Ensinnäkin mua häiritsee se, että joskus teksti on todella väkinäistä ja siitä huomaa selvästi että silloin ei välttis oo ollu just se paras inspis päällä.

    Jossain vaiheessa myös tuntuu että yrität väkisin tunkea sinne henkilökuvausta, mikä kumminkin suurimmaksi osaksi sujuu todella hyvin. Kumminkin lukisin mielelläni enemmän tunteista ja ympäristöstä ja muutenkin sen tietynlaisen kuvan värittämistä voisi tehdä enemmän.

    Sitten, minua häiritsee vielä se, että Devileidenhän pitäisi olla karskeja rikollisia ja kovanaamoja, mutta monesti vuoropuheluissa (mitkä kestävät joskus ehkä vähän liian kauan ja etenevät väkinäisesti) he piikittelevät toisiaan naivistisesti ja se tuo monesti mieleeni jotkut teini pojat jotka kiusaavat toisiaan kuin tytöt.

    Kirjoitustyylisi ei myöskään ole minun mieleeni(vaikka siis luen kumminkin tätä tarinaa mielelläni, juoni on niin koukuttava)

    Ja lopuksi vielä sellainen että onko tarinaa enään järkeä lähettää kustannettavaksi jos se on vapaasti luettavana netissä monellakin eri sivustolla?

    Toivotavasti et nyt ota kritiikistä paljon itseesi, kirjoitin tarkoituksella suoraa tekstiä kaunistelematta. Olet mahtava kirjailijan alku, mutta kaikilla on aina parannettavaa ja nämähän ovat vain minun mielipiteitäni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi! Odotin jotain tälläistä kommenttia, josta saisin paljonkin apua!

      Tarkoituksena on hioa tarinaa alusta loppuun ja kaipaan juuri tälläisiä auttavia kommentteja, jotka auttavat minua löytämään kaikki mahdolliset virheet. Kiitän paljon (kävin tänään ostamassa muistion, johon kokoan kaikki negatiiviset palautteet ja yritän niiden avulla saada tarinaa paremmaksi)!

      Tuosta devilien jäsenistä mulla on sellaista sanottavaa, että tarinassa kuultiin vain kuulopuheita, että heidän pitäisi olla kamalia kiduttajia yms. ja todistajia, jotka eivät uskalla puhua yms. Tämä totta kai on vastaan sitä kaikkea faktaa mitä olen antanut, mutta tämänkin pitäisi selvitä tarinan aikana!
      Ja tottahan tuo on, tapani kirjoittaa heidän keskustelunsa tuntuu todella naiivilta, mutta tarvittaessa korjaan! :)

      Monellakin? Onko tätä näytettävissä paikoissa joista minä en tiedä?
      Mutta toi on aika hyvä pointti, en itse asiassa tiedä. Mutta olen aika varma, että jos joku on kiinnostunut tarinasta ja suosittelee lähettämään, niin aina voi yrittää ja pistää vaan menemään. En itse asiassa edes usko, että tarina päätyy kirjaksi asti, vaikka siitä unelmoinkin!

      En, kiitän todella paljon! Tarvitsen juuri tälläistä palautetta! :)

      Poista
    2. Siis en tarkoittanut että monella (pieni ilmaisuvirhe) mutta jos tämä on jo täällä ja demissä niin onhan siinä jo kaksi sivustoa :)

      Poista
  11. Edellisessä komentissa oli asiaa, tosin itseäni nuo eivät ole haitanneet yhtään! Mielestäni tottakai kannattaa lähettää novelli kustantamoon, tästä on tykätty _niin paljon_ että ihme jos jokin kustantamo ei kiinnostu. Ihmisiä joihin tälläinen puree on varmasti vielä paljon enemmän, kuin vain me onnekkaat jotka olemme novellisi täältä netistä löytäneet. Jatka kirjoittamista ja haaveilua, itselleni juuri yksi päivä tuli mieleen kuinka ihanaa olisi lukea tarina kerralla yksissä kansissa, omalla aikataululla :) Harva tarina (novelli tai romaani) koukuttaa samalla tavalla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Komppaan tätä. Vaikka tässä on välillä asiavirheitä ja vähän pakotetun makusia kohtia, (joita tulee joka ikiselle lahjakkaalle kirjailijanalulle) harvemmin jää tälleen koukkuun tarinaan! Mä oon lukenut vaikka millasia novelleja, kirjotustyylejä ja juonia, mutta tätä mä tuun joka päivä tunnin välein tarkistamassa onko tullut jatkoa. :33 Sun kirjotustyyli on mukaansatempaava ja meinaan aina loikata kattoon innosta kun on tullut jatkoa. :---DDDD
      Ja vaikka sä pistäisit tän tänne loppuun + lähettäisit kustantajalle, varmasti me fanit ostais tän kirjan ! Ois meillekin hieno hetki lukea tarinaa kansien välistä ja omaan tahtiin. :333
      Vierotusoireissa kieriskellen pyydän jatkoa D::

      Poista
    2. Itse asiassa nuo väkinäiset kohdat on juuri niitä mitä mä oon kirjottaessani pakosta kirjoittanut, ehkä siksi se häiritsee monia. Tarkistan novellin kuitenkin uudestaan ja korjaan mahdollisimman monta häiritsevää asiaa, ja aloitin tänäänkin jo ensipätkän muokkaamisen :D

      pistin kaikki negatiiviset palautteet ylös ja yritän niiden avulla korjata! kiitos, lukijat!! ♥

      Poista
  12. Aiotkos jatkaa tänään? c:

    VastaaPoista
  13. aina ku tuun koneelle klikkaan tän tyyliin heti fb:n jälkeen ekana auki:D parast<3

    VastaaPoista
  14. jatkatkos tänään?

    VastaaPoista
  15. RUKOILEN.... rakas, ihana kirjoittaja RockabillyDelilah, ole ihana ja laita jatkoa. Olen käynnyt miljoona kertaa tänään katsomassa onko jatkoa. Ja ostaisin kirjan, vaikka jatko olisi netissä. Olisi oikea unelma, kun olisi kirja, jota lukea miljoona kertaa KYLLÄSTYMÄTTÄ. Pidän tästä tarinasta suuresti ja toivon todella että tästä tehdään kirja.
    Nöyrästi jatkoasi odotellen
    vieroitusoireinen lukijasi :)

    VastaaPoista