tiistai 17. huhtikuuta 2012

Välipuhetta, lue jos tahdot

Kiitos taas kaikille, ihan tosissani! Yli 8 500 kävijää ja kyselyyn on vastattu yli 200 eri taholta! ♥
Olen huomannut joitakin, jotka mainostavat tätä blogia muille luettavaksi enkä voi tässä muuta sanoa kuin sen, että saitte minut itkemään ilosta :D lapsellista, tiedän. Mutta minkäs sille voin, olen sellanen ihminen, joka iloitsee turhan pienistä asioista.
Ja kiitän teitä taas kommenteistanne! Ihana kuulla mielipiteitänne ♥

Tarina ei ole edennyt edes puoleen väliin, vähän turhauttaa minun vähäinen aikani. Haluan kertoa tässä tarinassa niin monta asiaa, että tuskin muistan kaikkea (pistän kaiken muistiin minkä keksin, uskokaa pois). Pääasia on, että saisin teidät (totta kai itsenikin) upotettua hahmojen maailmaan, menneisyyteen ja ajatusmaailmaan, joten olen miettinyt kauhean tarkasti tärkeimmät kohdat ja tuskin maltan odottaa päästä niitä kirjoittamaan. Sen verran spoilaan, että on luvassa vakavaa sairastumista, uupumista, yllätyksellisiä paljastuksia, yhteiskunnallista vääryyttä, menneisyyteen palaamista... Ja lisää tulee, en voinut vastustaa kiusausta paljastaa teille!

Onko teillä toiveita tarinan suhteen? Kertokaa se nyt! Luen ne mielelläni!! Kaikki ehdotukset luetaan ja punnitaan, ellei idea ole jo keksitty tarinan käyttöön :)

Kommentoikaa, niin minäpäs jatkan raapustamista ja tungen tänne tekstiä tämän päivän aikana. Ja ellei tänään tule niin huomenna ja ylihuomenna ainakin!
HUOM! Viikonloppuna ei taas tule, anteeksi!
- Dellu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti